” Most egy elég intenzív én-kereső periódusban vagyok, nagyon sokat segített ez az elemzés abban, hogy kiérezzem belőle azon tulajdonságaimat, amelyekkel hol elégedetlen, hol elégedett vagyok, de a lényeg, hogy valósak. Ajánlani foglak másoknak is, remélem, ezzel én is segíthetek neked a jövőben. ”

K. Martin

” Ez azt hiszem a leghitelesebb emberismereti rendszer, nagyon érdekes információkat adtál át! Sikerült felismernem a karakteremet, és szemmel láthatólag minden résztvevő magára ismert. Már régóta foglalkozom az Enneagrammal, de most már biztos vagyok a típusomban, nekem ez volt a fő cél, amiért eljöttem. Köszönöm! ”

(A. György)

” Nagyon szépen köszönöm a tanfolyamot! Nagyon élveztem és csak ajánlani tudom mindenkinek! Lehet, hogy lesz a későbbiekben még kérdésem és írok neked! Köszi! ”

(H. Laura)

” Szeretnék visszajelezni, hogy a tanfolyamod nagyon hatékony volt, azóta is érnek felismerések folyamatosan. Hiszem, hogy a téma előtt nagy jövő áll, és kívánom, hogy az elsők között légy, akik sikereket érnek el. ”

(P. Anita)

” Hétköznapi, földön járó stílusban tanítasz, saját példákkal. Ezt nagyon hitelesnek találom! Világos magyarázatokat kaptam minden kérdésemre. Bár a típusomat még nem tudnám pontosan meghatározni, a téma iránt nagyon felkeltetted az érdeklődésemet, folytatom még a tanulást, hálás vagyok Neked a tanfolyamért! ”

(H. Máté)

” Még egyszer köszönöm a munkádat. Nagyon jó lehetőség volt ez a tanfolyam arra, hogy hitelesen megismerjem magamat és másokat. És hát nincs más hátra, mint elfogadni és felvállalni azt, aki vagyok, letenni az összes álarcomat, páncélomat, hogy végre igazán élhessek! Azt hiszem, ezzel mások “másságát” is sokkal jobban el tudom majd fogadni. ”

T. Ádám

” A tanfolyamot nagyon hasznosnak találom, sokrétű a téma, de szórakozva tanultunk. Felismertem önmgam és a családtagjaim, kollégáim, barátaim karakterét is a példákon keresztül. Mostantól már jobban megértem a kapcsolataimat és igazán mély önismeretre tettem szert, felbecsülhetetlen értéke van az Enneagramnak! ”

(K. Natália)

” Köszönöm szépen a tanfolyamot. Nagyon érdekes és sok információt kaptam, időbe telik mire teljesen feldolgozom. Érdekesnek találom, hogy ennyire hiteles ez a karakterológia. ”

(S. Eszter)

” Nagyon szívesen adok visszajelzést kérésére. Sokat segített a tanfolyam, azt hiszem, kezd világossá válni, hogy merre induljak tovább. További jó munkát kívánok és köszönöm szépen a felkészültséget! ”

(L. Patrícia)

” Nagyon tetszett és meglepő, hogy milyen részletességgel „beleláthattunk” a személyiségünkbe és mások lelkivilágába az Enneagram segítségével. Köszönöm. ”

(S. Róbert)