Enneagram – Ön- és emberismeret, tudatosság.

Sorsunkat részben a jellemünk, a személyiségünk alakítják. Ha változtatunk magunkon, változni fog a sorsunk is. Megfelelő önismerettel könnyebben megtaláljuk a helyünket a világban, tudatosan használhatjuk az adottságainkat, oszthatjuk be az energiánkat és az emberi kapcsolataink is javulhatnak, ha megismerjük az Enneagram típusokat.

Átfogó betekintést nyújt a pszichológia világába. Segítségével hiteles önismeretre tehetünk szert, és megismerhetjük a többi ember főmotivációit, félelmeit is.
Családias légkörben, kellemes hangulatban, mindenki számára jól érthetően, földön járó stílusban zajlik az előadás, a cél, hogy a hétköznapokban egyszerűen alkalmazható tudásra tegyenek szert a résztvevők.

Az elméleti rész az alapoktól indul – például honnan ered az Enneagram – majd kitérünk a karakterek tulajdonságaira, érzésvilágára, a tipikus munkaterületekre és a kapcsolataik jellegzetességére. Mindegyik karakterhez az életből vett hiteles példák hangzanak el, hogy természetesen és reálisan tudd őket felismerni.
Az elméleti részt 3 rövid gyakorlati zárófeladat követi, amelyek szórakoztatók és az intuíciós, kreatív képességeidet is erősítik.

Aki részt vesz a tanfolyamon, felismeri önmagát és a környezetét a karakterekben, nagyobb eséllyel tudja kibontakoztatni a jó tulajdonságait, és a kevésbé előnyöseket pozitívvá formálni, valamint a kapcsolatait harmonikusan képes lesz alakítani.

Mit tanulsz a tanfolyamon?

– Kilenc lelki alkatot, viselkedési modellt ismersz meg.
– Megérted a többieket, hogy miért viselkednek így.
– Másként nézel a kapcsolataidra.
– Megismered a saját típusodat, a rejtett hajlamaidat, milyen hatással vagy másokra.
– Megérted a tudatalattidban működő hajtóerőket, fejlődési lehetőségeidet.
– Milyen képességekkel rendelkezel ahhoz, hogy fejlődj, és a legjobbat tudd kihozni magadból? Mit kerülj el, és mit erősíts?

ÉRDEKLŐDJ A KARAKTEREKRŐL ITT!

 

Szeretnéd önmagadat és a környezetedet mélyebben megismerni? Te is igazi értelmet keresel a dolgokban? Érdeklődsz a pszichológia, a lélek dolgai iránt? Mindezeket tisztán megértheted egy világos és gyakorlati példákkal bővített előadás alatt.

Előzetes tudást nem igényel, a felmerülő kérdéseket átbeszéljük. Kiscsoportos, maximum 6 fős csoportok indulnak, és egyéni képzések is elérhetők.

A tanfolyam elméleti, gyakorlati részt, továbbá jegyzetet tartalmaz, és életre szóló hasznos tudást nyújt.

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT:

Budapesten az Árpád híd közelében.
Folyamatosan induló hétvégi kiscsoportos tanfolyamok.
Kezdés: 10 óra, befejezés 18:00 óra

 

Érdeklődés, jelentkezés: 06 20 400 7332, vagy
betufejto@gmail.com.